Ontmoet het Team

Het kernteam van Bluegg wordt versterkt met een pool van professionals die aansluiten met hun specifieke expertises om zo optimaal vorm te geven aan onze diensten en oplossingen.
Wij geloven in samenwerking en zo vanuit een bundeling van krachten, expertises en kwaliteiten een optimale partner voor onze relaties te zijn.

ONZE PARTNERS

Nationaal en Internationaal hebben wij een onze partners waarmee we samen blijven ontwikkelen om voorbereid te zijn op de vragen van vandaag en die van morgen.

SIX SECONDS the emotional intelligence network

Six Seconds is opgericht in 1997 en wereldwijd de eerste en grootste organisatie die zich 100% committeert om emotionele intelligentie te ontwikkelen. Sinds 2015 is Bluegg preferred partner in Nederland en verspreidt best practices om waarde te creëren met emotionele intelligentie.

Image
Centrum voor Lichaamstaal Wereldwijd Nr.1 Lichaamstaal voor zakelijk gebruik

We zijn preferred partner in Nederland en België. We zijn expert op het gebied van Lichaamstaal voor zakelijk gebruik en verzorgen o.a. Practitioner en Master Certificatie.

Fresh Design International Fresh Design International is comprised of an exceptionally talented global network of creative minds.

Onze internationale samenwerking met Fresh Design helpt ons om totaaloplossingen voor organisaties te leveren als het gaat om branding, retail concepten, virtual reality, winkel design etc….
Wij zijn verantwoordelijk voor de mensenkant van deze veranderprocessen en bieden corporate trainingen aan op basis van maatwerk.

Connecting All Every success has stories to tell

Het partnership met Connecting All is gericht op organisatie vraagstukken zoals missie/visie en community building.Onze gezamenlijke programma's richten zich op de zeggenschap en het management. Verder bieden wij gezamenlijk programma's aan voor de medezeggenschap.

Roscom Academy Roscom- de landelijke expert in onderscheidende fieldmarketing.

Al jaren hebben wij een sterke relatie met Roscom in Zwolle. Samen hebben we de Roscom Academy opgezet om iedereen in de organisatie de mogelijkheid te bieden om persoonlijk te groeien.

BBB Academy Het horecaplatform- More Horeca Success

De BBB wil internationaal een toonaangevende rol spelen in de ontwikkeling van een succesvolle horecasector. Niet alleen tijdens het driedaagse evenement BBB Maastricht, maar ook tijdens activiteiten die er gedurende het hele jaar onder de noemer BBB georganiseerd worden. Daarom hebben we samen in oktober 2016 de BBB Academy opgericht. Leden kunnen deelnemen aan trainingen en workshops, die bijdragen aan een nog groter succes als ondernemer en medewerkers in de horecasector.

Groenrijk Academy De GroenSpecialist

Alles wat aandacht krijgt dat groeit! Daar weten ze bij GroenRijk alles van. Daarom is het van groot belang om aandacht te schenken aan medewerkers die dagelijks het verschil maken tussen tevreden klanten en loyale klanten. Loyale klanten zijn fans van GroenRijk en komen terug. Bluegg heeft De GroenRijk Academie ontwikkeld zodat gasten nog gastvrijer kunnen worden geholpen.

Millows Unieke cadeautjes voor iedere gelegenheid

We hebben een bijzondere band met Millows en willen iedereen aanbevelen te kijken op hun website. Onze dagen zitten vol met emotie, blijdschap, vreugde, gelukkige momenten maar helaas ook verlies en verdriet. Bij Millows helpen ze graag met het vinden van een gepast cadeautje. Een kleinigheidje (wat meestal door de brievenbus past) voor een wat extra inside happiness.

KMO-PORTEFEUILLE

Voor de Belgische markt. De kmo-portefeuille is een subsidiemaatregel waardoor je – als ondernemer – financiële steun krijgt voor de aankoop van diensten die de kwaliteit van je onderneming verbeteren. Concreet zijn dat opleidingen en adviezen voor bijvoorbeeld het opstellen van een communicatieplan voor jouw bedrijf. De kmo-portefeuille wil toegankelijk zijn voor zoveel mogelijk bedrijven. Daarom maken we het eenvoudig om je aan te melden en subsidieverzoeken in te dienen.